Disclaimer

“De informatie op deze website wordt verstrekt door Zaal De Markies is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Wij streven ernaar om de informatie up-to-date en correct te houden, maar wij geven geen enkele garantie, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website worden vermeld. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of enige schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit of in verband met het gebruik van deze website.

Door deze website te gebruiken, stemt u ermee in dat de uitsluitings- en beperkingsclausules in deze disclaimer redelijk zijn. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken.

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daarin worden uiteengezet.

We doen er alles aan om de website soepel te laten draaien. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor en zullen niet aansprakelijk zijn voor de tijdelijke onbeschikbaarheid van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden gewijzigd en de gewijzigde versie wordt van kracht zodra deze op deze website wordt gepubliceerd. U dient deze pagina regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de huidige versie.”